BestPrice.gr

Πώς να καθαρίσω την σχολική τσάντα & την τσάντα φαγητού?

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι ο καθαρισμός ενός σχολικού σακιδίου. Συνήθως στριμώχνονται εκεί μέσα τα πάντα, γι’ αυτό θα ήταν πολύ καλή ιδέα να δούμε το σωστό τρόπο με τον οποίο μπορούμε να την καθαρίσουμε και να την κάνουμε να μοιάζει με καινούρια!

Read More

Ποια είναι τα οφέλη από τα επιτραπέζια παιχνίδια για τα παιδιά και την οικογένεια?

Η οικογενειακή αλληλεπίδραση επιδρά σημαντικά  στη γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. Ένας διαχρονικός τρόπος για να περάσετε χρόνο μαζί με τα παιδιά είναι τα επιτραπέζια παιχνίδια. Υπάρχουν πολλά οφέλη που προσφέρουν τα επιτραπέζια παιχνίδια στα παιδιά, συνεισφέροντας σημαντικά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και των γλωσσικών ικανοτήτων τους!

Read More

Ημερολόγια 2023 – Είδη Ημερολογίων και τι να διαλέξεις με βάση τις ανάγκες σου!

Τα ημερολόγια ομολογουμένως αποτελούν ένα πολύ βασικό και χρήσιμο εργαλείο για την οργάνωση πολλών από εμάς! Ενδεχομένως τα πράγματα να έχουν αλλάξει πλέον με την τεχνολογία και τα ψηφιακά πλάνα αλλά πάντα ένα ημερολόγιο παραμένει η Νο1 επιλογή όλων όσων αποζητούν την παραδοσιακή οργάνωση και χειρόγραφη καταγραφή των εργασιών, των υποχρεώσεων τους, των στόχων και των ονείρων τους!

Read More

Πανελλήνιες Εξετάσεις σου ερχόμαστε! 5+1 SOS συμβουλές & tips

Στην περίοδο των εξετάσεων είναι λογικό ο κάθε υποψήφιος να αισθάνεται ιδιαίτερο στρες, κάτι που είναι δυνατόν να επηρεάσει την απόδοσή του. Διαβάστε πώς μπορεί να καταπολεμηθεί το στρες με μερικά τρικ που μπορεί ο καθένας να εντάξει στην καθημερινότητα του και να βοηθηθεί να σηκώσει με επιτυχία το βάρος των εξετάσεων!

Read More

9+1 βιβλία που έρχονται το Μάρτιο του 2022!

Ο Μάρτιος μπαίνει σιγά σιγά και φέρνει νέες ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες βιβλίων, για μικρούς και για μεγάλους για κάθε γούστο!  Σου παρουσιάζουμε μερικά από τα βιβλία που θα κυκλοφορήσουν το μήνα που έρχεται!

Read More

Η ιστορία πίσω από τις φιγούρες Gorjuss της Santoro

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η ιστορία της Santoro Gorjuss? Ποιός κρύβεται πίσω από τις gorjuss φιγούρες που έχουν προκαλέσει παγκοσμίως την αγάπη πολλών κοριτσιών που κοσμούν σχολικές τσάντες, σχολικά είδη, παιδικά βιβλία, πορτοφολάκια και χιλιάδες αξεσουάρ?

Read More

Προτάσεις Βιβλίων για την 28η Οκτωβρίου

Το Into the Bag σας παρουσιάζει τις δικές του προτάσεις για βιβλία για την 28η Οκτωβρίου για μικρούς και μεγάλους, τα οποία μας βοηθούν να τιμήσουμε και να γνωρίσουμε την ιστορία!

Read More

Τι παγούρι να διαλέξω? – Ασφαλή παγούρια για παιδιά

Αναρωτιέστε πώς να επιλέξετε παγούρι για το παιδί σας ή για εσάς? Είστε στο κατάλληλο μέρος, στο οποίο θα αναλύσουμε εκτενώς τα είδη των υλικών καθώς και τη χρήση τους ανά περίπτωση ώστε να απολαμβάνετε τα ροφήματα σας με ασφάλεια και στυλ!

Read More

Ποιά βιβλία μας ετοιμάζουν οι εκδοτικοί οίκοι μέσα στον Ιανουάριο & Φεβρουάριο?

Σας ετοιμάσαμε μία λίστα με βιβλία μας ετοιμάζουν τρεις εκδοτικοί οίκοι για τον Ιανουάριο & Φεβρουάριο, βιβλία για ενήλικες και για παιδιά για κάθε γούστο! Έρχονται πολλά βιβλία μέσα στο 2021 γι’ αυτό κρατήστε σιγά σιγά σημειώσεις για αυτά που σίγουρα θα θέλατε να διαβάσετε!

Read More

Σχολικό Σακίδιο Πλάτης ή Τρόλεϊ; Ιδού το ερώτημα

Η επιλογή της κατάλληλης τσάντας για τα παιδιά είναι το μεγάλο “άγχος” των γονιών. Θέλουμε την πιο “ανώδυνη” επιλογή για το παιδί μιας και αυτή θα το συντροφεύει καθ’ όλη τη σχολική χρονιά ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της. Και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα «Σακίδιο πλάτης ή τρόλεϊ»; Ρίξε μια ματιά στο άρθρο και ίσως η επιλογή γίνει ευκολότερη!

Read More
X