BestPrice.gr
Ημερολόγιο 2023

Ημερολόγια 2023 – Είδη Ημερολογίων και τι να διαλέξεις με βάση τις ανάγκες σου!

Τα ημερολόγια ομολογουμένως αποτελούν ένα πολύ βασικό και χρήσιμο εργαλείο για την οργάνωση πολλών από εμάς! Ενδεχομένως τα πράγματα να έχουν αλλάξει πλέον με την τεχνολογία και τα ψηφιακά πλάνα αλλά πάντα ένα ημερολόγιο παραμένει η Νο1 επιλογή όλων όσων αποζητούν την παραδοσιακή οργάνωση και χειρόγραφη καταγραφή των εργασιών, των υποχρεώσεων τους, των στόχων και των ονείρων τους!

Γιατί να έχω ημερολόγιο?

Γιατί είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Ένα ημερολόγιο μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις όπως πέρα από την οργάνωση μπορεί απλά να χρησιμοποιηθεί για σημειώσεις όπου ότι κι αν σκέφτεσαι θα το καταγράφεις και δε θα ξεχνάς πλέον τίποτα!

Επιπλέον, πρόκειται για ένα πολύ όμορφο αξεσουάρ το οποίο θα μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου. Αναλόγως με τις ανάγκες σου, τα ημερολόγια διατίθενται σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη από 10×14 εκ. έως και Α4!

Είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, είτε γιατρός, είτε δικηγόρος, είτε εργάζεσαι με ραντεβού, είτε είσαι δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος, σίγουρα θα βάλεις τα πράγματα σε τάξη! Είτε ακόμη είσαι ένα άτομο οργανωτικό που σου αρέσει να καταγράφεις χειρόγραφα σκέψεις, δουλειές λογαριασμούς και στόχους ανεξαρτήτως του επαγγέλματος σου θα χρειαστείς ένα ημερολόγιο!

Φυσικά ένα ημερολόγιο είναι και μια πολύ όμορφη ιδέα για δωράκι στα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς σίγουρα θα το εκτιμήσουν!

Τι τύποι ημερολογίων υπάρχουν και ποιος μου ταιριάζει?

Κατά βάση η επιλογή ημερολογίου συνδέεται με το τι ακριβώς χρήση θέλετε να κάνετε.

Συγκεκριμένα, τα πιο διαδεδομένα και δημοφιλή ημερολόγια είναι τα ημερήσια ημερολόγια τα οποία χρησιμοποιεί η πλειοψηφία, αφού είναι ιδανικά για αναλυτική καθημερινή οργάνωση όπου το κάθε φύλλο έχει και διαφορετική ημέρα. Για το λόγο αυτό έχουν και περισσότερες σελίδες από τα εβδομαδιαία και συνήθως είναι πιο “χοντρά” και ελάχιστα πιο βαριά. Τα μεγέθη τους κυμαίνονται από 10×14 εκ. που είναι το πιο μικρό μέγεθος τα οποία είναι σαν μια μικρή pocket ατζεντούλα που χωρά εύκολα στην τσάντα, ακολουθεί το μέγεθος 12×17 εκ. το οποίο θεωρείται και αυτό μικρό και είναι ελάχιστα πιο μεγάλο από το 10×14 εκ. και επίσης ενδείκνυται για αυτούς που αναζητούν ένα μικρού μεγέθους ημερολόγιο και δεν χρειάζονται πολύ χώρο στη σελίδα για να γράψουν. Το πιο πρακτικό μέγεθος και που κατά βάση βολεύει τους περισσότερους είναι η διάσταση 14×21 εκ. όπου είναι το μεσαίο μέγεθος που εύκολα θα φιλοξενηθεί στην τσάντα αλλά και έχει επαρκή χώρο για σημειώσεις. Τα αμέσως επόμενα δύο μεγέθη το 17×25 εκ. (που έχει το μέγεθος ενός σχολικού τετραδίου) και το Α4, είναι τα δύο πιο μεγάλα μεγέθη και είναι περισσότερο ιδανικά για το γραφείο ή το σπίτι και όχι για μεταφορά στην τσάντα, μιας και πιάνουν περισσότερο χώρο. Στο eshop μας μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία από ημερήσια ημερολόγια σε όλα τα μεγέθη αλλά και χρώματα και σχέδια είτε προτιμάς μονόχρωμα, είτε με σχέδια εδώ!

Τα εβδομαδιαία ημερολόγια είναι περισσότερο ιδανικά για όσους θέλουν να οργανώνουν τις υποχρεώσεις τους ανά εβδομάδα. Είναι πιο λεπτά μιας και έχουν λιγότερες σελίδες από τα ημερήσια και τα μεγέθη τους δεν έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία. Συνήθως θα τα βρεις σε διάσταση 14×21 εκ. και 17×25 εκ. και κάθε φύλλο φιλοξενεί 3 ημέρες.

Τα επιτραπέζια πλάνα είναι μια πολύ ωραία επιλογή για το γραφείο. Έχουν μεγάλο μέγεθος και συνήθως τοποθετούνται μπροστά μας, πάνω στο γραφείο ανάμεσα από εμάς και από το πληκτρολόγιο. Θα τα βρεις είτε ως μηνιαία είτε ως εβδομαδιαία αναλόγως με τη χρήση που επιθυμείς. Τα εβδομαδιαία φιλοξενούν ανά σελίδα όλη την εβδομάδα και έχουν πιο πολλές σελίδες συγκεκριμένα 52! Τα μηνιαία φιλοξενούν ανά σελίδα όλο το μήνα και έχουν 12 σελίδες.

Για τους πιο παραδοσιακούς, υπάρχουν και ημεροδείκτες τους οποίους συνήθως τοποθετούμε στην κουζίνα και η θεματολογία ποικίλει. Μπορεί να είναι ποιημάτων, συνταγών, θρησκευτικά κλπ. Επίσης τα περισσότερα έχουν και εορτολόγιο!

Τα ημερολόγια τοίχου είναι ιδανικά για αυτούς που θέλουν να διακοσμήσουν τον τοίχο του γραφείου και του σπιτιού τους και να ξέρουν καθημερινά την ημερομηνία.

Τα ακαδημαϊκά ημερολόγια είναι ιδανικά για μαθητές, φοιτητές, δασκάλους και καθηγητές αλλά και για όσους η χρονιά ξεκινά… το Σεπτέμβρη καθώς το χρονοδιάγραμμά τους είναι από Σεπτέμβρη σε Αύγουστο.

Στο Βιβλιοπωλείο Into the Bag θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από ημερολόγια για το 2023 σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, άλλα πιο μοντέρνα και άλλα πιο παραδοσιακά, άλλα με σημαντικές προσωπικότητες όπως η Frida Καlho ή ο Οδυσσέας Ελύτης, άλλα με παιχνιδιάρικη εικονογράφηση, άλλα μονόχρωμα για πιο επίσημες εμφανίσεις με σκληρό εξώφυλλο ή με εξώφυλλο από δερματίνη!

Δείτε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας φετινά σχέδια!

Οι τιμές που κυμαίνονται τα ημερολόγια 2023 φέτος είναι από 0.40€ οι ημεροδείκτες, από 6.40€ τα επιτραπέζια πλάνα γραφείου, από 8.30€ τα εβδομαδιαία ενώ τα ημερήσια που είναι και συνήθως τα πιο ακριβά μιας και φιλοξενούν 1 φύλλο ανά ημέρα ξεκινούν από 5.80€ (στην πιο μικρή τους διάσταση το 10×14 εκ.). Επίσης, τα κόστη ποικίλουν με βάση το υλικό του εξωφύλλου και το είδος της βιβλιοδεσίας.

Τέλος, στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε και organizer και μεμονωμένα ανταλλακτικά organizer για το 2023!

Βρείτε και φέτος μεγάλη ποικιλία σε ημερολόγια 2023 για κάθε ανάγκη και γούστο στις καλύτερες τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση! Μην ξεχνάτε ότι για παραγγελίες άνω των 39€ κερδίζετε δωρεάν μεταφορικά κόστη για όλη την Ελλάδα ενώ για παραγγελίες άνω των 15€ για Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Περιστέρι και Αγία Βαρβάρα έχετε επίσης δωρεάν μεταφορικά!

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας!